Jak nastavit aplikaci na kartu SD?

Obsah

Jak nastavit aplikaci na kartu SD?

Jak nastavit aplikaci na kartu SD?

Pokud máte kartu SD, můžete ji nastavit jako výchozí umístění instalace pro některé aplikace - a tak uvolnit místo pro další aplikace, než byste jinak mohli instalovat. Můžete také přesunout téměř jakoukoli aktuálně nainstalovanou aplikaci na kartu SD.

Jak přesunout interní úložiště a kartu SD?

Aplikace můžete ručně přesunout mezi interní úložiště a kartu SD, ale nedoporučuje se to a může způsobit neúmyslné následky u některých zařízení. Pokud to musíte absolutně udělat, přejděte do nabídky Settings> Storage & USB.

Proč přijmout kartu SD jako interní úložiště?

Avšak systém Android 6.0 Marshmallow vám nyní umožňuje přijmout kartu SD jako interní paměť, což v podstatě dělá kartu SD v nedílnou součást interní ukládání do zařízení. Přijetím karty SD jako interního úložiště bude na kartu SD ve výchozím nastavení nainstalována nová aplikace, pokud to vývojář aplikace povolí.

Proč použít kartu SD jako přenosný úložný prostor?

Karta SD nelze ze zařízení odebrat a připojit přímo k počítači, aby bylo možné přenést soubory. Pokud jste kartu SD použili jako přenosný úložný prostor a některé karty jste přenesli na kartu SD, musíte se přesunout tyto aplikace zpět do interního úložiště před přijetím karty SD jako interního úložiště.

Související příspěvky: