Jak nastavit účet Netflixu na počítači?

Obsah

Jak nastavit účet Netflixu na počítači?

Jak nastavit účet Netflixu na počítači?

V tomhle článku se dozvíte víc o fungování Netflixu na počítači nebo tabletu s Windows, jak si nastavit účet a odhlásit se z něj. Pokud nevíte, jestli na vašem zařízení funguje Netflix, postupujte podle návodu v části „Nastavení Netflixu“. Aplikace Netflix je k dispozici pro Windows 8 a novější.

Jak streamovat Netflix na vaše HDTV?

A nyní, spousta TV přímo streamovat služby Netflix, jako nejnovější Apple TV. Dobře co by měla dělat, když vaše TV nemá vestavěné Netflix přehrávače? Neboj. Také si můžete vychutnat nádherný Netflix obsah na vaší HDTV pomocí této jednoduché metodu níže.

Jak dostat Netflix do vašeho televizoru?

Naštěstí existuje spousta způsobů, jak dostat Netflix do vašeho televizoru, z něhož můžete mít již vybavené zařízení a ani to nevíte! V tomto příspěvku se pokusím vypsat všechny možné způsoby, jak můžete sledovat Netflix na vašem televizoru namísto jen na vašem počítači.

Jak stáhnout videa z Netflix?

Ano, stáhnout Netflix videa nejsou kompatibilní s televizory a potřebné k převodu. Wondershare Video Converter má však schopnost stahovat videa z Netflix a pak je převést do vaší TV podporovaných formátů, takže si můžete hrát Netflix v televizi bez problémů.

Související příspěvky: