Jaké jsou tajné konverzace v Messengeru?

Obsah

Jaké jsou tajné konverzace v Messengeru?

Jaké jsou tajné konverzace v Messengeru?

Tajné konverzace v Messengeru používají koncové šifrování. To znamená, že zprávy jsou určené jenom pro vaše oči a oči příjemce. Nikdo jiný (včetně Facebooku) je vidět nemůže.

Jak odstranit oznámení z Facebook Messenger?

Odstranění zpráv z Facebook Messenger je obvykle pohybu, které nemohou být un-hotovo. Když vezmete v úvahu, že budeš nikdy potřebovat tyto oznámení nebo konverzace, měli využít možnost odstranit.

Jak odstranit konverzaci na Facebooku?

Tak jednoduché a snadno archivovat Facebook zprávy, ale musí být vědom archivace kontakt, historie konverzace bude stále tam. Pokud chcete odstranit konverzaci, přejděte na poslední kartu a vyberte možnost odstranit po dlouhém dotek. To je konečné řešení, takže přemýšlet o tom, co dělají a to udělat, pokud není dokončena nezbytná.

Jak komunikovat přes Facebook Messenger?

Facebook Messenger je jednou z nejdůležitějších aplikací na Android, zůstat ve spojení s blízkým. Někdy je důležité aplikace v pracovním prostředí a může dokonce mít důležitou práci zprávy. Mnozí z nás raději komunikovat přes Facebook, jak to umožňuje rychlejší komunikaci a zajišťuje snazší připojení.

Související příspěvky: