Jak připravit koktejl?

Obsah

Jak připravit koktejl?

Jak připravit koktejl?

Pestrou nabídku koktejlů najdete v každém baru i ve většině restaurací. Jejich konzumace se ale poměrně prodraží. Na přípravě těch nejoblíbenějších přitom není nic složitého. Vystačíte si s obvyklými ingrediencemi, šejkrem a běžným kuchyňským náčiním. Celý recept a postup zobrazíte kliknutím na název nápoje v textu.

Jak připravit Koktejl pro Kurdy?

Míchali si ho totiž britští námořníci v 18. století na svých dlouhých plavbách, aby předešli kurdějím. Jeho příprava je úplně snadná. Potřebovat budete jen bourbon, čerstvou limetkovou či citronovou šťávu a cukrový sirup, přidat můžete ještě syrový bílek, není to ale podmínkou. Do koktejlu se dává pro napěnění.

Co je nejlepší Koktejl pro silvestrovskou noc?

Nejlepší koktejly pro silvestrovskou noc: 6 receptů, které zvládnete i doma 1 Koktejl Mai-Tai. Za exotickým názvem, který je polynéský a znamená „ten nejlepší“, se ukrývá chutný míchaný nápoj, jehož... 2 Whiskey sour. Recept na další z lahodných koktejlů pochází z dávné historie. Míchali si ho totiž britští námořníci v 18. 3 Sex on the beach. Na pláž rozpálenou žhnoucím letním... More ...

Související příspěvky: