Jak nastavit záložku v prohlížeči Google Chrome?

Obsah

Jak nastavit záložku v prohlížeči Google Chrome?

Jak nastavit záložku v prohlížeči Google Chrome?

V prohlížeči Google Chrome klikněte na tlačítko "Přizpůsobit a ovládat Google Chrome". V zobrazené nabídce vyberte položku "Záložky" a dále položku "Správce záložek". V okně Správce záložekklikněte na položku "Uspořádat" a vyberte možnost "Exportovat záložky do souboru HTML". Vyberte, kam chcete soubor s oblíbenými záložkami uložit.

Jak odstranit Importované záložky v Chrome?

Pokud jste v Chromu dosud žádné záložky nevytvořili, zobrazí se importované záložky na liště záložek. Pokud v Chromu již nějaké záložky máte, zobrazí se záložky v nové složce Importované. Spusťte Chrome. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností . Vyberte Záložky Správce záložek. Vlevo nahoře klikněte na Uspořádat.

Jak obnovit své oblíbené položky z prohlížeče Google Chrome?

Internetová prohlížeč Google Chrome je vybaven nástrojem, s jehož pomocí můžeme snadno zálohovat své oblíbené položky, takzvané záložky. V případě, že nastanou problémy s operačním systémem a ten bude nutno reinstalovat, je možno obnovit Vaše oblíbené záložky z vytvořené zálohy.

Jak použít zálohu na internetovou stránku?

Nebo tuto zálohu můžete také použít k přenesení Vašich oblíbených záložek na jiný počítač. (Jedná se o obyčejný soubor HTLM: internetová stránka, tedy jej lze otevřít jakýmkoliv internetovým prohlížečem.

Související příspěvky: