Jak nainstalovat MetaTrader 4 do počítače?

Obsah

Jak nainstalovat MetaTrader 4 do počítače?

Jak nainstalovat MetaTrader 4 do počítače?

Po stažení MetaTraderu 4 do počítače spusťte soubor a postupujte podle pokynů průvodce instalací. Ve výchozím nastavení proces instalace vytvoří zástupce MetaTraderu v počítači a rozhodne se o umístění programových souborů. Velmi snadno můžete určit jiné umístění podle vlastního výběru.

Jak vytvořit reálný účet na MetaTrader?

Ať už chcete vytvořit reálný účet nebo MetaTrader demo účet, zahrnuje to dva klíčové prvky. Prvním prvkem je instalace terminálu MT4 (tedy platformy). Druhým prvkem je samotné založení obchodního účtu, ať už Admiral Markets demo, nebo reálného, nebo obojí, s nimiž se přihlásíte do systému MetaTrader.

Jak získat aplikaci Android MetaTrader?

U zařízení Apple získáte aplikaci iOS MetaTrader od Apple App Store. V zařízeních Android získáte aplikaci Android MetaTrader z Obchodu Google Play. Po stažení MetaTraderu 4 do počítače spusťte soubor a postupujte podle pokynů průvodce instalací.

Co potřebujete vědět o MT4?

Tento článek Vám poskytne přehled všeho, co potřebujete vědět o nastaveních, možnostech a obchodování v obchodní platformě MetaTrader 4 (MT4). Ať už chcete vytvořit reálný účet nebo MetaTrader demo účet, zahrnuje to dva klíčové prvky. Prvním prvkem je instalace terminálu MT4 (tedy platformy).

Související příspěvky: