Jak použít řetězy Oregon na pilách?

Obsah

Jak použít řetězy Oregon na pilách?

Jak použít řetězy Oregon na pilách?

Řetězy Oregon jsou určené pro použití na silných profesionálních pilách ale i na hobby (farmářských) pilách. V našem sortimentu najdete pilové řetězy určené pro prořezávky, řezbářské práce, odvětvování, kácení stromů atd. Umíme dodat i řetězy pro podélné řezání a speciální řetězy Multicut (nově Duracut) vhodné do nejnáročnějších podmínek.

Jak používat řetězovou pilu?

Aby bylo možné řádně používat řetězovou pilu, musíte se seznámit s technologií různých prací a bezpečnostních pravidel, jejichž zanedbávání vede k velmi katastrofálním následkům. Stačí dost stromů traumatický proces, protože při sebemenší chybě může kmen řezaného stromu, mající obrovskou hmotnost, dopadnout na osobu pracující s motorovou pilou.

Jaké je kotouč řetězové pily?

Přeprava řetězové pily v pracovním (smontovaném) stavu je možná pouze s pouzdrem uloženým na řezné části jednotky. Při řezání stromů motorovou pilou je nutné správně vybrat kotouč: musí odpovídat tloušťce a typu dřeva. Například, pokud chcete řezat tenké stromy, pak použití těžkých a mocných jednotek nedává smysl.

Jak vybrat elektrické řetězové pily?

Podle vašich požadavků si můžete vybrat elektrické řetězové pily s různými parametry a funkcemi: 1 s délkou pilové lišty od 25 do 45 cm 2 s příkonem motoru cca od 1800 do 2400 W 3 s omezovačem rozběhového proudu, doběhové elektrodynamické brzdy 4 se systémy pro snadné napínání řetězu. More ...

Související příspěvky: