Jak nahrát 4K video na YouTube?

Obsah

Jak nahrát 4K video na YouTube?

Jak nahrát 4K video na YouTube?

Pokud chcete nahrát 4 k video na YouTube, nebo stáhnout 4k video sledovat kdekoliv, kdykoliv, učit, jak to udělat v článku níže. Přestože YouTube 4k video je špičkové funkce, které YouTube přidal, stále mohou existovat určitá omezení jeho použití a nakreslíme ty níže. Co je to YouTube 4k video? Co je to YouTube 4k video?

Jak dlouho může nahrávání 4K videa trvat?

Například 4K videa jsou čtyřikrát větší než videa 1080p. Takže po dokončení nahrávání může trvat čtyřikrát déle, než bude rozlišení 4K dostupné. Zpracování vysokého rozlišení u 4K videa se snímkovou frekvencí 30 snímků za sekundu a délkou 60 minut může trvat až 4 hodiny. 4K video se snímkovou frekvencí 60 snímků za sekundu bude trvat déle.

Kdy nahrávat 4K videa?

Totéž platí pro videa s vyšší snímkovou frekvencí, například 60 snímků za sekundu. Například 4K videa jsou čtyřikrát větší než videa 1080p. Takže po dokončení nahrávání může trvat čtyřikrát déle, než bude rozlišení 4K dostupné.

Jak dlouho trvá zpracování videa 4K?

Zpracování vysokého rozlišení u 4K videa se snímkovou frekvencí 30 snímků za sekundu a délkou 60 minut může trvat až 4 hodiny. 4K video se snímkovou frekvencí 60 snímků za sekundu bude trvat déle. Informace o tom, zda již bylo zpracování videa ve vyšších rozlišeních dokončeno, najdete na stránce sledování videa.

Související příspěvky: