Můžete mi připojit krbová kamna?

Obsah

Můžete mi připojit krbová kamna?

Můžete mi připojit krbová kamna?

Ke komínu bych chtěl připojit krbová kamna. Mohli by jste mi případně tento systém doporučit či poradit jiný systém. Výška komínu bude cca 5-6 metrů. Dobrý den, uvnitř místnosti bych Vám doporučila spíše nerezový komín, ale pokud chcete keramický můžu Vám ještě nabídnout komíny firma CIKO, spočítat komín si můžete na www.eshop.enbra.cz.

Lze kamna napojit do stávajícího komínu?

Dobrý den, do stávajícího zděného komínu 45x45 cm - vnitřní průměr (komín je v dobrém stavu), účinná výška komínu je cca 7 m, chci připojit nová kamna s teplovodním výměníkem (7kw do vzduchu, 7kw do vody). Lze kamna napojit do stávajícího komínu nebo musím komín upravit ?

Jaká je výška komínu uvnitř místnosti?

Výška komínu bude cca 5-6 metrů. Dobrý den, uvnitř místnosti bych Vám doporučila spíše nerezový komín, ale pokud chcete keramický můžu Vám ještě nabídnout komíny firma CIKO, spočítat komín si můžete na www.eshop.enbra.cz. EB

Jaké jsou požadavky na zapojení kamen do komína?

Dobrý den, máme 30 let starou chatu s cihlovým komínem vysokým 7,5 m, průduch 15x15 cm. Nyní plánujeme rekonstrukci střechy a předtím také komína. Jaké jsou požadavky na zapojení kamen, ve kterých topíme dřevem a mají výkon cca 9 kW. Zatím jsou zapojeny do stávajícího komína asi 1,8 m vysoko od paty komína.

Související příspěvky: