Co je bezdotykový teploměr?

Obsah

Co je bezdotykový teploměr?

Co je bezdotykový teploměr?

Bezdotykový teploměr je diagnostický nástroj pro měření tělesné teploty, snadno s ním změříte ale i teplotu zvířete, vzduchu či pevné a kapalné látky, například pokrmu. Měření s ním je oproti kontaktnímu teploměru navíc mnohem rychlejší.

Co je bezkontaktní teploměr?

Bezkontaktní infra lékařský teploměr měří teplotu prostřednictví skenování tepla, které z lidského těla vychází jako infračervené záření. Na základě výsledků senzor teploměru vyhodnotí, zda je množství tepla přiměřené, či nikoliv. Bezkontaktní teploměr stačí přiložit k tělu na vzdálenost 3 až 15 cm ...

Co je teploměr na čelo?

První variantou je teploměr na čelo, který je určený pro zaměření na čelní nebo spánkovou oblast, ze které následně vyhodnotí teplotu. Druhu variantou je ušní teploměr. Tento postup může být náročnější, ale je zároveň přesnější a rychlejší. Některé infračervené teploměry mohou kombinovat oba způsoby měření.

Co je bezkontaktní Lékařský teploměr?

Bezkontaktní infra lékařský teploměr měří teplotu prostřednictví skenování tepla, které z lidského těla vychází jako infračervené záření. Na základě výsledků senzor teploměru vyhodnotí, zda je množství tepla přiměřené, či nikoliv.

Související příspěvky: