Jak zapnout upozornění na vybitou baterii?

Obsah

Jak zapnout upozornění na vybitou baterii?

Jak zapnout upozornění na vybitou baterii?

1. Zapněte oznamování baterie Systém Windows obsahuje několik nastavení upozornění na vybitou baterii. Zapnutí těchto nastavení, pokud jsou vypnuty, pravděpodobně obnoví oznámení v systému Windows 10. Toto je způsob, jak můžete zapnout upozornění na vybitou baterii. Chcete-li tuto aplikaci otevřít, stiskněte tlačítko Cortana na hlavním panelu.

Jak nainstalovat baterie?

Klikněte na Start -> Nastavení -> Systém. Přepněte se na záložku Spořič baterie. Zde v rychlém přehledu se zobrazuje informace o tom, kolik procent energie v baterii ještě zůstává a také odhadovaný zbývající čas. Pokud kliknete na odkaz Využití baterie, dozvíte se, co nejvíce „vycucává“ baterii.

Jak opravit oznámení o vybitou baterii?

To je, jak můžete opravit oznámení o baterii, která nefunguje ve Windows 10. 1. Zapněte oznamování baterie Systém Windows obsahuje několik nastavení upozornění na vybitou baterii. Zapnutí těchto nastavení, pokud jsou vypnuty, pravděpodobně obnoví oznámení v systému Windows 10. Toto je způsob, jak můžete zapnout upozornění na vybitou baterii.

Jak vyměnit baterie notebooku?

Počítač se tedy vypne dříve, než jeho baterie klesne na požadovanou procentní sazbu za oznámení, které se má zobrazit. Baterie vyměnitelné uživatelem můžete vyměnit sami. Posunutím západky ve spodní části notebooku vyjměte baterii.

Související příspěvky: