Jak nastavit limit dítěte na zařízení?

Obsah

Jak nastavit limit dítěte na zařízení?

Jak nastavit limit dítěte na zařízení?

Limity se aktualizují, jakmile bude zařízení dítěte online. Můžete dítěti dovolit strávit víc času na zařízení, aniž byste změnili nastavený denní limit nebo naplánovanou večerku. Spusťte aplikaci Family Link .

Jak nastavit denní limit dítěte?

Jestli chcete upravit nastavení denního limitu, přihlaste se nebo pomocí rodičovského přístupového kódu ověřte, že jste rodič. Tip: Denní omezení se vztahují na jednotlivá zařízení Android a Chromebooky, které dítě používá. Pokud například nastavíte denní omezení na 2 hodiny, dítě bude mít 2 hodiny času na každém zařízení.

Jak nastavit časový limit dítěte?

Pokud například nastavíte denní omezení na 2 hodiny, dítě bude mít 2 hodiny času na každém zařízení. Pokud má dítě zařízení Android N (7.0) či novější nebo Chromebook s verzí Chrome OS 83 či novější, můžete aplikacím nastavit časový limit a spravovat tak, kolik času denně může dítě strávit v konkrétní aplikaci. Spusťte aplikaci Family Link .

Jak můžete dítěti omezit svůj čas na přestávku?

Když svému dítěti vytvoříte účet Google ve službě Family Link, můžete mu omezit čas, který stráví na zařízení Android nebo na Chromebooku. Tak mu můžete uzamknout zařízení Android nebo Chromebook při večerce, poté, co ho už určitou dobu používalo, nebo je-li podle vás čas na přestávku.

Související příspěvky: