Jaká je taška pro psy?

Obsah

Jaká je taška pro psy?

Jaká je taška pro psy?

Taška pro psy, potažená umělou kůží s nylonovým vzhledem, otevíratelná z vrchní a boční části. Dvě postranní kapsičky, síťka na cirkulaci vzduchu. Materiál: Umělé vlákno, Kůže/koženka Taška Riva, vhodná pro kočky i psy. Materiál: Umělé vlákno Velmi elegantní taška na přepravu pejsků. Barva: modrá, Materiál: Umělé vlákno

Jaké jsou batohy a tašky pro psy?

Když vyrážíte na cesty, nemusíte nechávat svého mazlíčka doma. Batohy a tašky pro psy jsou ideálním řešením, jak s nimi prakticky a pohodlně cestovat. Malí pejsci, kteří se necítí na dlouhé výšlapy, si zamilují batohy pro psy, do kterých se pohodlně schovají a nechají se nést.

Co jsou cestovní tašky pro psy?

Cestovní tašky pro psy jsou ideálním řešením, jak prakticky a pohodlně cestovat se svými pejsky. V naší nabídce máme tašky pro psy a batoh na záda s měkkou výplní, který zajistí pejskům veškeré pohodlí. Pořídit si můžete batohy či přepravní tašky pro psy kvalitních a odolných materiálů v různých barvách i vzorech.

Jaká je taška pro pejska?

Taška je určena menším a středním pejskům. Je opatřena širokým popruhem, díky čemuž je velmi pohodlná. Je vhodná pro psy do 2 kg, do 3,5 kg a 5 kg.

Související příspěvky: