Můžete iPhonu rychle zavolat pomoc?

Obsah

Můžete iPhonu rychle zavolat pomoc?

Můžete iPhonu rychle zavolat pomoc?

V případě nouze můžete z iPhonu rychle zavolat pomoc. Pomocí funkce Tíseň SOS můžete snadno a rychle přivolat pomoc v krizové situaci a upozornit nouzové kontakty.

Jak používat Wi-Fi hovory v iPhonu?

Volání přes Wi-Fi z iPhonu. Na obrazovce Nastavení > Telefon > Wi-Fi hovory si zapněte Wi-Fi hovory. Možná budete muset potvrdit svou adresu pro potřeby záchranných služeb.*. Když budou k dispozici Wi-Fi hovory, uvidíte na řádku nabídek vedle názvu operátora i označení Wi-Fi. V tom případě budete při telefonování používat Wi-Fi hovory.

Může iphon přijmout tísňové volání z iPhonu?

Některé mobilní sítě nemusí tísňové volání z iPhonu přijmout, pokud není aktivovaný, pokud není kompatibilní s danou mobilní sítí nebo nakonfigurovaný pro práci v ní nebo pokud neobsahuje SIM kartu nebo je‑li SIM karta uzamčena kódem PIN.

Jsou-li hovory na iPhonu se dvěma SIM?

Jestliže na iPhonu se dvěma SIM pro některou linku nezapnete Wi-Fi hovory, budou v případě, že je druhá linka obsazená, příchozí hovory na této první lince (včetně volání tísňových služeb) rovnou přesměrovány na záznamník (je-li u vašeho operátora dostupný); nedostanete ani oznámení o zmeškaném hovoru.

Související příspěvky: