Co je vodítko pro morče?

Obsah

Co je vodítko pro morče?

Co je vodítko pro morče?

*Postrojek aneb vodítko pro morče je složený s několika popruhů a přesek.Můžeme to porovnat s vodítky pro psa.Ovšem vodítko pro psa se skládá pouze z:Oobojku na krku a nějáké ,,šňůry"Která bude připevněna na obojku.Jenže ,,pes je prostě pes",je to jiný druh zvířete a jinak vnímá cítí a vůbec celé jeho tělo je jinak postaveno.

Proč se morčátko bojí vodítka?

*Pokut se morčátko vodítka bojí,jakkoliv cuká,cvajá zuby,je střeštěné apod.,nenuďte ho.Ono nemá rozum a ani ho mít nebude.Berte jako zázrak,že morčátko pVás pouzná podle hlasu,nasučilo se pít z pítka atd.,Vám to přijde jako samozdřejmost,ale pro morčátko je to výkon!

Jak použít vodu na krmení morče?

Vodu musí mít morče neustále k dispozici, ač při správném krmení, které obsahuje dostatek zeleniny a v sezóně i trávy téměř nepije. Vodu podáváme pokojové teploty a denně měníme. Lze ji umístit buď do misky, kde ji morče rychle znečistí a vybryndá, nebo do napáječky, kterých je na trhu celá řada.

Co je složkou potravy morčete?

1 Krmení. Základní složkou potravy morčete je seno. Kopřivové seno mají morčata ráda, obsahuje mnoho živin a prospívá... 2 Bydlení a výbava. Morče můžete chovat jak v bytě, tak venku, případně kombinovaně (v létě venku, v zimě doma). 3 Péče. Morčata potřebují pravidelnou a systematickou preventivní péči, která pomůže předejít jejich zdravotním problémům... More ...

Související příspěvky: