Jaké jsou obtíže v kolenu?

Obsah

Jaké jsou obtíže v kolenu?

Jaké jsou obtíže v kolenu?

V kolenu je mnoho pohyblivých částí, které mohou prasknout. Jakmile dochází k omezení hybnosti v kolenu , provází ho bolest, koleno se blokuje, při zátěži se obtíže zvětšují. Pacient se nemůže na končetinu postavit, obtížná je chůze po schodech. V takovém případě problémy opravdu neignorujte a vydejte se k lékaři.

Co se používá při poškození chrupavky?

Operativní léčba - v případě menšího poškození chrupavky se využívají moderní chirurgické metody, jako je transplantace chrupavky nebo buněk chrupavky na poškozené místo. Tato metoda určená k obnově povrchu chrupavky se využívá např. při poškození chrupavky úrazem.

Jaké jsou příčiny bolesti v kolenním kloubu?

Bolesti kolen mohou mít nejrůznější původ – následek úrazu, přetěžování při sportu, genetické dispozice atd. Důležitá je prevence, včasná a přesná diagnostika a následuje adekvátní léčba. Rozhodně nejčastější příčinou bolesti v kolenním kloubu je artróza.

Kdy máte nárok na pobyt na koleno?

Lázně na koleno: Kdy máte nárok na pobyt a budete něco doplácet? Pokud vám praská při pohybu v koleni, není to zas tak špatné. Ale když se objeví otoky a bolest, je třeba se mít na pozoru. V kolenu je mnoho pohyblivých částí, které mohou prasknout.

Související příspěvky: