Jaké jsou punčochy a punčocháče?

Obsah

Jaké jsou punčochy a punčocháče?

Jaké jsou punčochy a punčocháče?

Punčochy a punčocháče jsou doplněk, který ženy nosí nejen během právě teď aktuální plesové sezony, ale i na společenské večírky, večeře nebo do práce. Je tedy důležité vědět, jaké se hodí pro jakou příležitost.

Jaké jsou barvy punčocháče na nehty?

K těm ale stylistka doporučuje zvolit výrazný lak na nehty, abyste odpoutala pozornost od toho, že tělová barva v oblasti nohou a prstů je odlišná. Na zimu jsou naprosto ideální černé punčocháče se sílou klidně i 100 DEN. Další možností jsou neutrální barvy v podobě šedé, bordó nebo temně zelené.

Kde jsou samodržící punčochy?

Samodržící punčochy jsou už naštěstí poměrně dobře dostupné - celkem jistě je budou mít v každém obchodě specializovaném na punčochové zboží (a to na rozdíl od punčoch na podvazky téměř vždy i více různých druhů), dají se ale už sehnat i v mnohých řetězcích (nejen) s oblečením, např.

Proč nosit punčochy na ples?

Nosit punčochy na ples, nebo ne? Podle stylistky Kláry je to jasné. "Na ples se nosí pouze dlouhé šaty, a k těm vypadají nejlépe sandálky s otevřenou špičkou. A jestli něco vypadá opravdu strašně, pak je to špička punčoch vykukující ze sandálků. Takže na ples můžete jít klidně naboso!"

Související příspěvky: