Co se hodí do koupelny?

Obsah

Co se hodí do koupelny?

Co se hodí do koupelny?

Do malé koupelny se hodí především světlý, nejlépe bílý nábytek zcela bez úchytek, se schovanými nebo zapuštěnými úchytkami. Umyvadlo může být moderně umístěné nad vanou, čímž také ušetříme prostor ve skříňce pod ním. V koupelně samozřejmě nesmí chybět úložné prostory.

Kde by měla být koupelna umístěna?

Správně umístěná koupelna by neměla být uprostřed domu, blízko kuchyně ani ložnice. Koupelna je dle Feng-shui místem očisty, a to nejen fyzické, ale i duševní, a právě proto by měla být udržována v naprosté čistotě a jednoduchosti.

Co si vybrat v koupelně s pěnou?

V malé koupelně jste samozřejmě limitovaní prostorem, ale pokud vám interiér umožňuje výběr, tak se dobře zamyslete, co zvolit. Na prvním místě jsou preference. Pokud se neobejdete bez večerů v napuštěné vaně s pěnou, tak je rozhodnuto. Jestliže ale máte rádi vanu i rychlé sprchování, přemýšlejte prakticky.

Jak si vizualizovat svou koupelnu?

Naštěstí dnes existuje mnoho jednoduchých počítačových programů, ve kterých si svou koupelnu můžete snadno vizualizovat. Pokud však chcete mít jistotu, že jste vše správně naměřili a spočítali, vezměte půdorys koupelny a zamiřte do některého koupelnového studia, kde vám zdarma či za poplatek graficky navrhnou koupelnu vašich snů.

Související příspěvky: