Jak bojovat s mravenci?

Obsah

Jak bojovat s mravenci?

Jak bojovat s mravenci?

S mravenci se dá bojovat různě. (Shutterstock.com) Zrzaví nebo černí, na barvě vůbec nezáleží. Mravenci nám dokážou pořádně znepříjemnit život. A pokud se jich včas nezbavíte, mohou zdevastovat celou vaši zahradu. Okusují listy i kořínky rostlin, a ty tak umírají.

Co mohou mravenci znepříjemnit?

Mravenci nám dokážou pořádně znepříjemnit život. A pokud se jich včas nezbavíte, mohou zdevastovat celou vaši zahradu. Okusují listy i kořínky rostlin, a ty tak umírají. Neničí ale jen naši úrodu.

Jak se zbavit mravenci na zahradě?

Jestli se i vám mravenci na zahradě či okolo domu přemnožili, je nejvyšší čas se jich zbavit. Poradíme vám, jak vyrobit jednoduchý, ale skutečně silný roztok, který si s těmito škůdci poradí během 24 hodin. Jeho obrovská síla je také v tom, že mravenci s ním nakrmí i své mladé. Dojde tak skutečně k likvidaci celé kolonie, ne jen dospělých jedinců.

Kde byli my a mravenci?

Vela stastia My a mravenci. Byli to lesní a našli si vstup do chaty u lesa přímo pod podlahu na WC, kde si v dřevotřískovém podkladě budovali mohutné hnízdo. Prozradily je hromádky pilin vynášené po obvodě místnosti, ale jinak slídili po celé chatě. Vytrhat podlahu - nestačil bych utíkat a beztak by sami z chaty nezmizeli.

Související příspěvky: