Kdo jsou zrozenci na rybách?

Obsah

Kdo jsou zrozenci na rybách?

Kdo jsou zrozenci na rybách?

Zrozenci na Rybách jsou mezi lidmi ostýchaví, oddaní a obětaví, ale je v tom i jejich zvláštní síla; jejich protivníci se vzdávají boje s pocitem trapnosti. Jsou to lidé ovlivnitelní a špatné prostředí by mohlo využít jejich neuvěřitelnou fantazii k rafinovaným podvodům. Neptun je také planetou klamání, podvodů a lží.

Kdo jsou muži ve znamení ryb?

Muži ve znamení Ryb Jsou to chápaví a vnímaví lidé bez předsudků. Než by začal muž Ryba kritizovat například nudisty na pláži, jistě by se nejprve alespoň na chvíli vysvlékl a zkusil, jaký je to vlastně pocit být na slunci docela nahý. Ryba je zvědavá a romantická duše.

Kdy jsou ryby slizké?

To je velká výzva, do které se ovšem pustí jen málokterá. Ryby přirozeně volí spíše cestu nejmenšího odporu. Jak víte, ryby jsou slizké a pokud narazí na problémy, snaží se jim přirozeně spíše vyhnout než zpříma čelit. Jsou to snílci, takže jim často stačí nasadit si růžové brýle a hned vidí svět v lepším světle.

Jaké jsou vlastnosti ryb?

Stručná charakteristika 1 Ryby jsou plné fantazie a umělecké představivosti. 2 Jsou rovněž mnohostranné, pohyblivé. Jejich duše je romantická, avšak často závislá na náladách. Povaha Ryb je velmi... 3 Charakteristickými vlastnostmi pro Ryby jsou empatie, soucit, důvěřivost a ovlivnitelnost. 4 Mnohdy bývají Ryby pasivní a nechávající věcem volný průběh. Vidí svět bezstarostně. More ...

Související příspěvky: