Kde můžete nakoupit dluhopisy?

Obsah

Kde můžete nakoupit dluhopisy?

Kde můžete nakoupit dluhopisy?

Na všech těchto pobočkách můžete během nynějšího upisovacího období, které končí 20. prosince 2019, nakoupit všechny tři typy dluhopisů (reinvestiční, proti-inflační a fixní státní dluhopis), které jsou aktuálně nabízeny.

Kde můžete dluhopisy republiky koupit?

Co o nich potřebujete vědět a kde můžete Dluhopisy Republiky koupit? Dluhopisy budou vydávány k výročí 100 let od založení Československa, ponesou název Dluhopisy Republiky a nakoupit je budou moci pouze fyzické osoby, a to už od 1 000 korun.

Kdy koupit státní dluhopis?

Nákup státních dluhopisů lze naopak doporučit každému, pro koho je prioritou bezpečnost investice. Existuje nespočet způsobů, jak zhodnotit své úspory. Za stejně bezpečnou, avšak o něco výnosnější, lze považovat například stavební spoření .

Jak investovat do státních dluhopisů?

Jak investovat do státních dluhopisů 2020 krok za krokem 1 Distributor. 2 Československá obchodní banka, a.s.. 3 Česká spořitelna, a.s.. U distributora je nutné požádat o úpis alespoň 1 000 ks libovolné emise. Po zaplacení příslušné... 4 Termín. 5 Distributor. Distributor je smluvním partnerem Ministerstva financí. Prostřednictvím distributora se žádá o úpis... More ...

Související příspěvky: