Jaká je cena dronu dronex pro?

Obsah

Jaká je cena dronu dronex pro?

Jaká je cena dronu dronex pro?

Ve většině případů očekávejte cenu minimálně 30 USD, pokud chcete zařízení, které je funkční, kvalitně vyrobené, a hlavně vybavené kvalitní kamerou s fotoaparátem. Nedávno se ale začalo hodně mluvit o dronu Dronex Pro, který má způsobit převrat trhu s drony.

Jaké jsou rozměry dronu?

rozměry dronu: 130x130x70 mm v rozloženém stavu. Toto jsou ale pouze nudné základní informace o tomhle zařízení. Zajímavé kousky informací jsou skryté v technologiích, které jsou na desce tohoto nenápadného dronu. Jednou z důležitých schopností je určitě letový stabilizační systém, který udrží zařízení v letu v jedné pozici.

Jaká je cena tohoto dronu?

Cena tohoto dronu již byla částečně zmíněna. V současné době zařízení stojí USD 99, a to je podle nás na trhu absolutní hit. Za tuhle částku je naprosto nemožné nalézt zařízení, které by bylo stejně kvalitně vyrobené, funkční, vybavené moderními technologiemi a tak jednoduché na ovládání.

Může se dron složit do kompaktní velikosti?

Dron ale lze složit do kompaktní velikosti, má kameru, která zachycuje snímky ve srovnatelné kvalitě, a teoretická výhoda tohoto zařízení je větší kapacita baterie. Ale nenechte se zmást; zařízení spotřebuje při používání více energie, a proto je čas letu na jedno nabití velice podobný.

Související příspěvky: