Co je nejlepší způsob stravy pro ektomorfy?

Obsah

Co je nejlepší způsob stravy pro ektomorfy?

Co je nejlepší způsob stravy pro ektomorfy?

Věřte mi, vím o čem mluvím, prošel jsem si různými způsoby stravování a sledoval, které je pro nás, ektomorfy, nejvíce vhodné. Zapomeňte na známý „art of velkovýkrm“ apod. způsoby přibírání - za prvé to není zdravé a za druhé nebude Vaše hmota tak kvalitní, jak by mohla být.

Jaký je typ ektomorfů?

Předpokládám, že většina cvičenců dokáže určit, jaký je konkrétně tělesný typ. U ektomorfů se tato skutečnost určuje velice snadno. Většinou to jsou vysocí jedinci (není pravidlem), jejich obličej je úzký, postava štíhlá až hubená a při pohledu na vítr vypadají, jako kdyby přemýšleli, kam je zase odnese tentokrát.

Co jsou ektomorfní znaky?

Obecné ektomorfní znaky: 1 vyšší postava (není pravidlem) 2 nízká hmotnost, někdy až podváha 3 dlouhé končetiny a krk 4 časté jsou křídlovitě odstávající lopatky 5 tenké kosti 6 plochý hrudník 7 úzká ramena (jsou držena vpřed) 8 nízké procento podkožního tuku 9 málo svalové hmoty 10 problém s nabíráním hmotnosti More ...

Co se týče ektomorfů?

Ponechme nyní stranou kombinované typy, jako jsou ektomorfní mezomorf, mezomorfní endomorf apod. Předpokládám, že většina cvičenců dokáže určit, jaký je konkrétně tělesný typ. U ektomorfů se tato skutečnost určuje velice snadno.

Související příspěvky: