Co jsou elektrické holicí stroje?

Obsah

Co jsou elektrické holicí stroje?

Co jsou elektrické holicí stroje?

Elektrické holicí strojky nabízejí možnost pohodlného holení bez pořezání, s větším komfortem a také rychlejším výsledkem. Jedná se o elektrické zařízení, které pomocí různých systémů dokáže vousy nadzdvihnout a ustřihnout přímo u pokožky.

Jaké jsou holicí strojky pro porost?

Dnešní holicí strojky si poradí s každým typem porostu, jsou šetrné k pokožce, která je po holení hebká a vláčná. Výběr je natolik široký, že je třeba přesně vědět, co od strojku očekáváte.

Co je rotační holicí strojek?

Rotační holicí strojek Vhodný je na nepravidelné holení, hustší chloupky, pevnější vousy. Rotační strojek má otočné frézky, obvykle v počtu 2 – 3 se samobrusným systémem, a umí se přizpůsobit konturám obličeje. Frézky dokáží zachycovat různé délky vousů najednou, protože jejich pohyb je od sebe nezávislý.

Jak vybrat holicí strojek?

Jak vybrat holicí strojek stručně: 1 Záleží, jaké máte vousy – planžetový strojek se hodí pro muže, kteří nosí kratší vousy. Na delší porost je vhodnější... 2 Kde se chcete holit – pokud preferujete holení společně s koupáním, bude vám lépe vyhovovat mokrý způsob holení. Naopak... 3 Typ baterky – na výběr je síťové dobíjení, ke kterému potřebujete mít při holení poblíž zásuvku. More ...

Související příspěvky: