Kdo si pořizuje hrazdu na strop?

Obsah

Kdo si pořizuje hrazdu na strop?

Kdo si pořizuje hrazdu na strop?

Hrazdu na strop si pořizují lidé, kteří buď chtějí cvičit horní polovinu těla, nebo ti, kteří by rádi cvičili, ale nemají místo na hrazdu na zeď. Výhodou tohoto typu je, že ji připevníte na strop a ona bude vypadat jako druhé stropní světlo a pokud ji nastavíte do správné výšky, nebude vám nikde překážet.

Jaká je maximální požární odolnost stropu?

Rozdělují objekt po výšce na úseky, které jsou mnohdy totožné s požárními úseky. Stropy musí splňovat požadavky z hlediska požární odolnosti a stupně hořlavosti použitých stavebních hmot. Minimální nornou požadovaná požární odolnost stropu je 15 minut, maximální je 180 minut.

Jaké jsou obklady stropů?

Obklady stropů se nejčastěji využívají k nazdobení obýváků, jídelen a chodeb. Jejich členění a struktura je volena podle tvarů a rozměrů stropů. Obklady lze rozčlenit na kazetové a s navrženými tvarovými motivy korespondujícími s celkovým interiérem.

Jaká je průměrná hrazda do stropu?

Obyčejná hrazda s rovnu tyčí bez dalších úchopů, délkou tyče 110 až 115 cm a s nosností 120 kg je charakteristická pro nejnižší cenovou skupinu. Střední přitahovací tyč u hrazdy do stropu ve střední cenové kategorii disponuje dalšími, avšak maximálně 6 úchopy.

Související příspěvky: