Co je tetování?

Obsah

Co je tetování?

Co je tetování?

Tetování a jejich význam 1 Butterflies. Motýl je krásný hmyz, který se snaží svou cestu ven ze své ulity. To představuje krásu, proměna,... 2 Om. Om je vlastně vibrace, která má hluboký význam. Její plynulé linie, aby to elegantní vzhled. 3 Malin. Symbol Malin má svůj původ ve Švédsku. Vypadá to, že symbol nekonečna s šipkami ve středu. More ...

Co jsou tetovací motivy?

Tetovací motivy: Tetování jsou trvalé kresby kůže. Jsou vyrobeny aplikací malého množství inkoustu pod horní vrstvu pokožky pomocí mnoha jehel. Velikost tetování se může lišit. Může to být prostě bod, obrovský obraz, který pokrývá celé tělo nebo jeho velké části (zadní část, hruď, celou nohu, celou ruku).

Kdo byl středník tetování?

Středník tetování stal se známý Projekt SemiColon, Portál pro dívku jménem Amy, jejíž otec spáchal sebevraždu, když byla mladá, a nyní tráví svůj čas, aby vrhla světlo na pocity a myšlenky související s touto zkušeností.

Proč je tetování módní?

Tetování jsou módní, musíte se rozhlédnout, abyste viděli, že existuje mnoho lidí, kteří se skrze tyto kresby vyryli na kůži a snaží se vyjádřit něco o své osobnosti, jejich motivaci nebo jejich starostech v životě.. Důvody pro tetování mohou být různé.

Související příspěvky: