Co jsou skleněné korálky?

Obsah

Co jsou skleněné korálky?

Co jsou skleněné korálky?

Skleněné korálky. Korálky jsou vyráběny ze skla, které je pak speciálně upraveno. V téhle kategorii najdete plno různých typů korálků, které jsou různě upravené. Řadí se zde matné korálky, voskované perly, broušené i pogumované korálky a mnohé další. Velmi populární jsou skleněné korálky Estrela NEON.

Kde koupit skleněné mačkané korálky?

České skleněné mačkané korálky v nejrůznějších tvarech, velikostech, odstínech barev červené, černé a bílé a s dírkami pro průvlek o průměru cca 1 mm. Korálky jsou prodávány v podobě náhodného mixu a každé balení korálků se tak může složením mírně lišit.

Kde koupit korálky uvedená cena?

UVEDENÁ CENA JE ZA 1 šňůru (cca 40 ks). Skleněné korálky různých barev, velikostí a druhů s dírkou pro průvlek o průměru cca 1 mm. Korálky jsou prodávány ve vyobrazeném mixu barev v balení po 250 gramech. Barevná skladba a poměr korálků se může mírně lišit od ilustrační fotografie.

Jaké jsou korálky voskované?

Skleněné voskované perly různých tvarů o průměru 3 - 12 mm s dírkou pro průvlek o průměru 1 mm. Korálky jsou prodávány ve vyobrazeném mixu barev v balení po 250 gramech. Barevná skladba a poměr korálků se může mírně lišit od ilustrační fotografie a na fotografii lze vidět množství korálků odpovídající 250 g.

Související příspěvky: