Existují důkazy, že bílkoviny působí na tuk v oblasti břicha?

Obsah

Existují důkazy, že bílkoviny působí na tuk v oblasti břicha?

Existují důkazy, že bílkoviny působí na tuk v oblasti břicha?

Existují také určité důkazy o tom, že bílkoviny velmi dobře působí na tuk v oblasti břicha. Jedna klinická studie potvrdila, že množství a kvalita bílkovin, které denně přijímáte je nepřímo úměrná množství břišního tuku v organizmu. To znamená, že lidé, kteří jí více kvalitních bílkovin mají méně tuku v oblasti břicha ( 19 ).

Jak se zbavit břišního tuku?

Největší zdravotní problémy vyvolává takzvaný viscerální (nitrobřišní) tuk ( 3 ). Pokud máte nadbytek tuku v oblasti břicha a pasu tak, i když netrpíte nadváhou, měli byste se snažit se tuku na břiše co nejrychleji zbavit. Množství břišního tuku se nejčastěji stanovuje měřením obvodu pasu.

Jak se zbavit tukového polštáře na břiše?

Některé studie potvrzují, že bílkoviny nám umožňují nejen zbavit se přebytečného tuku na břiše, ale také brání opětovnému vzniku tukového polštáře v těchto místech. Snížení příjmu sacharidů (karbohydrátů) je dalším velmi účinným způsobem jak zhubnout a zbavit se tuku. Tento fakt je podložen řadou klinických studií.

Jak na tuk na břiše?

TOP 5 tipů jak na tuk na břiše 1 Jezte 5 malých jídel denně. Lepší než jíst 3 velké jídla denně, je jíst 5 malých jídel. Lehké snídaně, dopolední... 2 Nevzdávej se svého cíle. Po pár týdnech možná zjistíte že jste nezhubli nebo se vám neudála žádna velká změna v pase. 3 Dejte si 20 minut na pocit sytosti po jídle. Věděli jste, že břichu trvá několik minut, než si... More ...

Související příspěvky: