7 tipů, jak napsat dobrý životopis?

Obsah

7 tipů, jak napsat dobrý životopis?

7 tipů, jak napsat dobrý životopis?

7 tipů, jak napsat dobrý životopis 1 Nahoru napiš svůj profesní profil. Profesní profil je kus textu hned pod jménem, na samém začátku životopisu. ... 2 Neopisuj popisy pracovních míst, popiš svoje výsledky. Životopis většiny lidí vypadá, jako by ho opisovali z formálních popisů pracovních míst, které zastávali. 3 Nastrkej do životopisu co nejvíc čísel. Pokud máš problém s předchozím bodem, snaž se najít co nejvíc čísel, kterými můžete svoji práci popsat nebo nějak „zarámovat“.

Jak má životopis vypadat?

Životopis má za úkol představit potenciálního zaměstnance společnosti a vyzdvihnout jeho znalosti a přednosti. Ani výborný životopis vám ještě nezajistí dobré místo, je ale rozhodující pro pozvání k pracovnímu pohovoru. Jak by měl tedy správný životopis vypadat?

Základní pravidla pro správné napsání životopisu?

Základní pravidla pro správné napsání životopisu. Životopis by neměl být příliš dlouhý - maximum jsou dvě strany A4, lepší je pouze jedna. Delší životopis je opodstatněný pouze v případě, že máte za sebou dlouholetou a různorodou praxi. Personalisté věnují každému životopisu jen omezený čas, upozorněte proto jasně na své přednosti (znalost jazyků, ...

Související příspěvky: