Jak synchronizovat Outlook do Kalendáře Google?

Obsah

Jak synchronizovat Outlook do Kalendáře Google?

Jak synchronizovat Outlook do Kalendáře Google?

Pokud provádíte synchronizaci z aplikace Outlook do Kalendáře Google, můžete okamžitě synchronizovat všechny změny provedené v kalendáři aplikace Outlook tak, že zaškrtnete políčko Push Outlook changes immediately. V části "Co" označte, které prvky položek kalendáře chcete synchronizovat, zaškrtnutím příslušných políček.

Jak synchronizovat Google kalendář soutlook?

Jak synchronizovat Google kalendář s Outlookem 2019 1 Nejdříve stáhněte ECO (EVO Collaborator For Outlook) z oficiálních stránek.Plugin musíte nainstalovat jako administrátor... 2 Spusťte Microsoft Outlook 2013-2019 a klikněte na záložku EVO v horním panelu (v Outlook 2007 to je příkazový panel a v... 3 Plugin je přeložen do mnoha jazyků a také do češtiny. Klikněte na Nastavit... More ...

Zda je možné synchronizovat Outlook s Androidem?

A proto se mě nedávno jeden známý zeptal, zda je možné synchronizovat jeho kontakty a kalendář z Gmailu (Androidem) s Outlookem. I když to Outlook přímo nenabízí, tak si v tomto článku ukážeme jak na to! Po krátkém hledání nejspíše objevíte aplikaci Google Apps Sync for Microsoft Outlook 365, ale zatím se neradujte.

Jaké jsou položky kalendáře aplikace Outlook?

Položky kalendáře aplikace Outlook můžete synchronizovat s Kalendářem Google ("Outlook → Google") nebo s položkami Kalendáře Google do kalendáře aplikace Outlook ("Outlook ← Google"). V tomto příkladu jsme zvolili "Outlook ← Google".

Související příspěvky: