Jak odstranění obsahu Google odstraňuje?

Obsah

Jak odstranění obsahu Google odstraňuje?

Jak odstranění obsahu Google odstraňuje?

Google obsah odstraňuje také z konkrétních právních důvodů včetně nahlášení porušení autorských práv podle zákona DMCA nebo obsahu zobrazujícího sexuální zneužívání dětí. Chcete-li požádat o odstranění z právního důvodu, použijte příslušný formulář.

Jak odstranit informace z vyhledávání na Google?

Vyhledávání Google zobrazuje informace shromážděné z webových stránek po celém internetu. Nejlepší způsob, jak informace o sobě odstranit z výsledků vyhledávání na Googlu, je kontaktovat vlastníka webových stránek, který tyto informace zveřejnil. Pokud je odstraní, Google již informace nenajde, a nebudou tedy ani uvedeny ve výsledcích vyhledávání.

Jak odstranit účet Google dítěte?

Poznámka: Pokud jste dříve ke stávajícímu účtu Google dítěte přidali dohled, budete při mazání údajů potřebovat jeho součinnost. Spusťte na zařízení Android dítěte aplikaci Family Link . Vlevo nahoře klepněte na nabídku Odstranit účet Odstranit účet. Vyberte svou e-mailovou adresu a zadejte heslo.

Jak odstranit místo na Googlu?

Odstraněné místo nebudete moct dále spravovat, ale na Googlu se může stále zobrazovat. Místo odebrané z účtu nelze vrátit zpět. Pokud s ním chcete začít znovu pracovat, je nutné opět provést ověření. Místo můžete odstranit pouze na webu vytvořeném ve službě Moje firma na Googlu. Na počítači se přihlaste do služby Moje firma na Googlu .

Související příspěvky: