Jaké jsou konektory pro zadní reproduktory?

Obsah

Jaké jsou konektory pro zadní reproduktory?

Jaké jsou konektory pro zadní reproduktory?

Někdy hned vedle ještě jsou další tři kulaté konektory v barvě černé, šedé a oranžové. Černý konektor je analogový výstup pro zadní reproduktory, šedý je analogový výstup pro boční reproduktory a oranžový je S/PDIF digitální výstup.

Jaké jsou konektory pro připojení k internetu?

U menších zařízení jako jsou notebooky, kde je třeba "šetřit" místem se používají konektory mini HDMi a micro HDMI. V dalším "sloupečku" pak máme 4x USB port, hned vedle jsou další 2 USB porty a nad ním je síťový LAN konektor, který slouží k propojení více počítačů nebo k internetu.

Který konektor je analogový výstup?

Modrý konektor je analogový výstup. Někdy hned vedle ještě jsou další tři kulaté konektory v barvě černé, šedé a oranžové. Černý konektor je analogový výstup pro zadní reproduktory, šedý je analogový výstup pro boční reproduktory a oranžový je S/PDIF digitální výstup.

Co je bílý konektor DVI?

Bílý konektor DVI (ne vždy je bílý) slouží k digitálnímu přenosu dat, kdežto starší VGA konektor používá analogový přenos. Dalším konektorem je HDMI, který slouží k propojení ve vysokém rozlišení, většinou s televizí. U menších zařízení jako jsou notebooky, kde je třeba "šetřit" místem se používají konektory mini HDMi a micro HDMI.

Související příspěvky: