Proč jsou bradavky měkké?

Obsah

Proč jsou bradavky měkké?

Proč jsou bradavky měkké?

Nejen bradavka, ale i celý dvorec jsou jako nafouknutý muffinek a sedí na vrcholku prsa. Jsou na omak měkké, ale samozřejmě že jako každé ztvrdnou, pokud jsou vystaveny erotické stimulaci nebo se rapidně sníží teplota. Bradavky mohou být vpáčené několika způsoby.

Které jsou bradavky za nemoci?

Které máte vy a co prozradí za nemoci? 1 Klasické. Jak název napovídá, jedná se o nejčastější typ bradavek. Velikost dvorce je různorodá, ale bradavky jsou mírně... 2 Vystouplé. Bradavky které jsou výrazně vystouplé nad dvorec i v poklidném stavu. To je bez sexuální aktivity a nebo v... 3 Ploché. Tyto bradavky jsou ploché a nijak nevyčnívají. V průběhu sexu mohou ztvrdnout a... More ...

Kdy jsou bradavky vpáčené?

Bradavky mohou být vpáčené několika způsoby. Nejmenší problémy způsobují ty, které jsou jen mírně vpáčené, a tak mohou být jednoduše stimulací dovedeny do stadia běžné bradavky. V nejtěžším třetím stadiu bývá jediným řešením problémů operace.

Proč vyčnívají bradavky na bradavkách?

Na rozdíl od vyčnívajících bradavek tady nic nevyčnívá. Prso se zdá být v podstatě jakoby hladké, bradavka totiž splývá s povrchem dvorce a pouze tehdy, pokud je ženě zima nebo když se vzruší, mohou bradavky malinko vystoupit. Nejnovější trend: Spinner na bradavkách!

Související příspěvky: