Jaké jsou prachové peří v polštáři?

Obsah

Jaké jsou prachové peří v polštáři?

Jaké jsou prachové peří v polštáři?

Husí či kachní prachové peří dodává polštářům a přikrývkám jejich měkkost. Naopak pírka vytvářejí v polštáři potřebnou oporu a přikrývce dodávají váhu. V polštáři s 1 komorou je dobré použít mix prachového peří a pírek. Pokud polštář obsahuje jen prachové peří, nebude poskytovat dostatečnou oporu, protože se lehce zploští.

Proč jsou polštáře z peří oblíbené?

Polštáře z peří jsou stále oblíbené hlavně pro svůj přírodní původ, měkkost, lehkost a pružnost. Propustnosti peří ve švech a oděru sypkoviny zabraňuje bílá paspule, kterou jsou polštářky obšity. Produkty jsou zabaleny v dárkové tašce ze zipem, poslouží tak dobře i jako dárek blízkým.

Jaké jsou peřové polštáře?

Péřové polštáře obsahují prvotřídní jemné husí peří a další drobná peříčka. Produkty jsou vhodné i pro alergiky na domácí prach.

Co jsou polštáře s přírodní náplní?

Polštáře s přírodní náplní se skládají hlavně z peří a prachového peří, ale mohou obsahovat i jiné materiály, jako je hedvábí, vlna, plátno a kapok. Polštář s přírodní náplní je příjemný na dotyk a lehce se tvaruje. To je výhoda, pokud v noci spíte na boku a potom na zádech.

Související příspěvky: