Jak použít neem proti plísním a parazitům?

Obsah

Jak použít neem proti plísním a parazitům?

Jak použít neem proti plísním a parazitům?

Neem působí také proti různým plísním a parazitům. Jako prevenci doporučuji užívat Neem před cestou a během pobytu v exotických zemích, kde je riziko přítomnosti parazitů ve vodě nebo stravě. Vynikající účinek jsem pozoroval u chronických kvasinkových onemocnění (zejména plísní na nehtech a u gynekologických obtíží).

Jak se používá neem v přírodní medicíně?

Neem se v přírodní medicíně a homeopatii podává na mnohé zdravotní potíže. Všechny části rostlin se používají pro širokou škálu neduhů zejména na horečky, bolení v krku, nachlazení, chřipky, plísňové infekce, únavu, kožní nemoci, cukrovku. Neem má velké množství studií na účinky, které si nyní podrobně přiblížíme.

Co je bylina neem?

Bylina Neem (Azadirachta indica) je velký, trvale zelený tropický strom, který ale donedávna rostl také ve střední Evropě. Odolnost tohoto stromu vůči hmyzu a nakažlivým nemocem je dokladem jeho léčivých vlastností.

Co má neem protizánětlivý účinek?

Antibiotikum a protizánětlivý účinek. Neem je vlastně přírodní antibiotikum, ale bez nežádoucích účinků. Dle posledních studií podporuje imunitní systém, zejména buněčnou imunitu. Indikuje se zejména u horečky, bolestí v krku, nachlazení, chřipky, angíny.

Související příspěvky: