Jak byl televizní seriál Měsíční svit natočen?

Obsah

Jak byl televizní seriál Měsíční svit natočen?

Jak byl televizní seriál Měsíční svit natočen?

Měsíční svit (v anglickém originále Moonlighting) je americký komediálně-dramatický televizní seriál, který byl vysílán televizní síti ABC od 3. března 1985 do 14. května 1989. Celkem bylo natočeno 66 dílů. Pilotní epizoda byla u dalších repríz rozdělena na dvě části.

Co je Netflix streamovací služba?

Netflix je streamovací služba, která nabízí pestrý výběr oceňovaných TV pořadů, filmů, anime, dokumentů a dalšího, vše dostupné na tisících zařízení s možností připojení k internetu. Dívejte se podle libosti kdekoli budete chtít, a to bez jediné reklamy a za jeden nízký měsíční poplatek.

Co je Netflix?

Často kladené otázky. Co je to Netflix? Netflix je streamovací služba, která nabízí pestrý výběr oceňovaných TV pořadů, filmů, anime, dokumentů a dalšího, vše dostupné na tisících zařízení s možností připojení k internetu. Dívejte se podle libosti kdekoli budete chtít, a to bez jediné reklamy a za jeden nízký měsíční poplatek.

Kolik stojí Netflix?

Kolik Netflix stojí? Na Netflix se můžete dívat na smartphonu, tabletu, Smart TV, notebooku nebo jiném streamovacím zařízení – všechno za jednu měsíční sazbu. Předplatné od 199 Kč do 319 Kč měsíčně.

Související příspěvky: