Jak pracovat s fotografiemi ve službě Windows Live?

Obsah

Jak pracovat s fotografiemi ve službě Windows Live?

Jak pracovat s fotografiemi ve službě Windows Live?

Práce s fotografiemi ve službě Windows Live 1 Program Fotografie. Tento program vám poslouží, pokud máte k dispozici zajímavé fotografie, o které se chcete podělit na... 2 Vložit fotografie . Sestavení alba dokončíte tím, že je umístíte na síti. Toho dosáhnete po klepnutí na tlačítko Odeslat... 3 Automaticky upravit . Oba výše uvedené programy nejsou nijak náročné a poskytují... More ...

Co jsou aplikace pro prohlížení fotografií ve Windows 10?

Aplikace Fotografie a prohlížeč Windows Photo Viewer jsou slušné aplikace pro prohlížení fotografií, ale pokud nemůžete prohlížet fotografie ve Windows 10, možná budete chtít zvážit použití prohlížeče fotografií třetích stran. Už jsme se zabývali některé z nejlepších fotografií prohlížeč software pro Windows 10, takže se určitě podívat na to.

Můžete prohlížet fotografie v systému Windows 10?

Pokud nemůžete prohlížet fotografie v systému Windows 10, můžete zkusit zakázat určitá nastavení antivirové ochrany a zkontrolovat, zda se problém vyřeší. Pokud to nebude fungovat, budete muset antivirový program zcela vypnout. Pokud to nepomůže, poslední možností je odinstalovat antivirový program.

Jak odstranit aplikaci Photos z obchodu Windows 10?

Po odstranění aplikace Photos stáhněte ji znovu z obchodu Windows. Aplikace Fotografie a prohlížeč Windows Photo Viewer jsou slušné aplikace pro prohlížení fotografií, ale pokud nemůžete prohlížet fotografie ve Windows 10, možná budete chtít zvážit použití prohlížeče fotografií třetích stran.

Související příspěvky: