Kto bol policajt v Policajnom zboru?

Obsah

Kto bol policajt v Policajnom zboru?

Kto bol policajt v Policajnom zboru?

Údajný príslušník policajného zboru sa mi vyhrazal pricom volal so sukromneho cisla následne aj so sluzobneho. Tvrdil ze je policajt a chcel sa stretnut osobne, naco som zavolal 158 a podal ustnu staznost, kde mi potvrdili ze takto sa policajt, tobôž nie dôstonik nesprava. Tento udajny policajt sa odvtedy neozval.

Čo znamená, keď vám policajt ukazuje Toto?

Poradca Čo znamená, keď vám policajt ukazuje toto? 1 Stoj!. Policajt stojí s upaženými rukami a vodiči prichádzajúci k jeho čelu a chrbtu musia zastaviť vozidlo pred... 2 Pozor!. Ak sa policajt chystá zmeniť smery, zdvihne buď celú pravú ruku alebo predlaktie. Tento signál znamená to... 3 Voľno!. Pokyn „Voľno“ platí pre vodičov, ktorí prichádzajú k pravému a ľavému... More ...

Môžete podať na policajta sťažnosť?

pokiaľ sa policajt nevhodne správa a máte o tom dôkaz, môžete podať na policajta sťažnosť, ktorú preveruje Inšpekcia ministerstva vnútra SR. Bolo by vhodné, aby ste mali svedka, ktorý by potvrdil, že počul uvedého policajta hovoriť. Rovnako bude potrebné preukázať, že Vám skutočne policajt volal (výpisom hovorov).

Související příspěvky: