Co je zdravotní polštář?

Obsah

Co je zdravotní polštář?

Co je zdravotní polštář?

Zdravotní polštář Pokud je výrobek označen jako zdravotní polštář , jedná se o produkt, který je klinicky hodnocen podle zákona o zdravotních prostředcích. Zároveň by měl nést označení CE, které dokládá, že výrobek splňuje požadavky všech platných směrnic, které se na daný produkt vztahují, a také je na něj ...

Jak vybrat kvalitní polštář?

Kvalitní polštář je stejně důležitý. Spánkem trávíme třetinu života, je proto důležité věnovat jeho kvalitě náležitou péči. Nevyznáte se v materiálech ani rozměrech? S výběrem poradíme na následujících řádcích. Vyznat se v množství polštářů, které trh nabízí, může být docela věda.

Jak nastavit velikost polštáře?

Dáváte-li přednost spaní na břiše, nebo polohy během noci měníte, volte klasický tvar. Univerzální vhodná velikost polštáře neexistuje. Vše záleží na vašich preferencích, poloze při spánku, ale také velikosti postele. Obecně platí pravidlo, že čím větší máte postel, tím větší polštář byste si měli pořídit.

Co je anatomický polštář?

Anatomický polštář. Je polštář tvarovaný podle lidského těla tak, aby pomáhal udržet optimální polohu hlavy, čímž uvolňuje krční páteř a svalstvo. Díky anatomickému polštáři tomu je spánek opravdu relaxační a nabije vás dobrou náladou a energií do nového dne.

Související příspěvky: