Co je e-mailová službaoutlook?

Obsah

Co je e-mailová službaoutlook?

Co je e-mailová službaoutlook?

Outlook.com je bezplatná osobní e-mailová služba od Microsoftu, ve které se neskenují e-maily s cílem zobrazovat vám cílenou reklamu. Nabízí možnost snadno automaticky zařazovat zprávy a sdílet fotky.

Jak odstranit e-maily z aplikace Outlook?

V takovém případě byly e-maily uloženy v počítači nebo zařízení (lokálně) a nemusely být nakonfigurovány tak, aby zůstaly na serveru, což jim ztěžovalo migraci na platformu Exchange. Pokud chcete vyřešit problém mizení e-mailů aplikace Outlook, zkuste následující kroky. Povolit Nedovolte, aby jiný program odstraňoval zprávy z aplikace Outlook 1.

Jak vytvořit nový e-mail?

Jak na to 1 Vytvořte nový e-mail 2 Vložte do e-mailu text nebo obrázky, které píšete často 3 Celý text označte a klikněte na Vložení > Rychlé části 4 Klikněte na Uložit výběr do galerie rychlých částí 5 Vyplňte Název (který zastupuje také textovou zkratku, kterou budete používat) a případně další položky, jako jsou... 6 Klikněte na OK More ...

Po 14 dnech jsou e-maily automaticky odstraněny?

Po 14 dnech jsou e-maily automaticky odstraněny ze složky Nevyžádaná pošta a nelze je obnovit Pokud nevidíte zprávy, které chcete obnovit, jsou pravděpodobně trvale odstraněny. Zprávy smazané z podřízených účtů nelze obnovit.

Související příspěvky: