Co je tovární resetování iPhone?

Obsah

Co je tovární resetování iPhone?

Co je tovární resetování iPhone?

Část 5: Užitečné tipy na tovární resetování iPhone 1 Protokol obnovení továrního nastavení je efektivní použití jak iTunes i bez použití iTunes. Při použití iTunes obnovit... 2 Po resetování zařízení můžete nastavit zařízení jako nový nebo použít některý z předchozích záloh pro něj. Máte-li... 3 Před spuštěním továrny obnoví proces, jeden by měl vzít zálohy jejich... More ...

Jak resetovat iPhone?

Zadat heslo a klepněte na tlačítko „Erase iPhone“. Poznámka: - Před obnovením váš iPhone se ujistěte, že jste zálohovat iPhone a uložit jej do počítače, protože tento proces smaže všechny uložené soubory a data na vašem iPhone. Factory resetování vymaže všechna data iPhone a nastavení.

Jak vymazat svůj iPhone?

Krok 2: Připojte iPhone k počítači. Když ji program zjistí, můžete vidět okno následujícím způsobem. Kliknutím na tlačítko „Erase“ začne utírání svůj iPhone. Krok 3: Vzhledem k tomu, operace bude kompletně vymazat váš iPhone a učinit z něj jako zbrusu nový. Musíte potvrdit, že chcete udělat. Enter „vymazat“ pro potvrzení operace.

Jak obnovit váš iPhone do továrního nastavení?

Můžete obnovit váš iPhone do továrního nastavení a nastavit ho, to vše bez použití počítače. Zabalit věci do pořádku, je třeba vědět, že je-li obnovit tovární nastavení dokončeno máte dvě možnosti - synchronizace nebo obnovit zálohu. Synchronizace se vztahuje k převodu vaší základní informace, které v současné době existují ve vašem PC jednotky.

Související příspěvky: