Můžete resetovat telefon pomocí aplikace Nastavení?

Obsah

Můžete resetovat telefon pomocí aplikace Nastavení?

Můžete resetovat telefon pomocí aplikace Nastavení?

Většinu telefonů lze resetovat pomocí aplikace Nastavení. Pokud se vám v telefonu nedaří otevřít aplikaci Nastavení, můžete telefon zkusit resetovat do továrního nastavení pomocí tlačítek hlasitosti a vypínače. Pokyny podle konkrétního zařízení naleznete na webu podpory výrobce.

Jak zjistit, zda byl váš telefon infikován virem?

Poznat, zda byl váš telefon s Androidem infikován virem, nebývá jednoduché, ale některá varovná znamení přehlédnout nelze. Na co si dávat pozor: Aplikace, které se chovají hodně nestabilně – Některé aplikace čas od času spadnou. Když ale zjistíte, že několik aplikací padá příliš často, v telefonu s Androidem možná máte virus.

Jak obnovit tovární nastavení z telefonu?

Obnovením továrního nastavení z telefonu odstraníte všechna data. Tento způsob resetování se také označuje jako „formátování“ nebo „úplný reset“. Důležité: Některé z těchto kroků fungují pouze v zařízeních se systémem Android 9 nebo novějším.

Co je nezvykle vysoký účet za telefon?

Nezvykle vysoký účet za telefon – Podobně jako větší objem datových přenosů stojí za pozornost i nezvykle vysoký účet za telefon. Neznámé aplikace – Řada z nás se ani neobtěžuje kontrolovat, jestli nová přitažlivá aplikace, kterou jsme si nainstalovali, není falešná.

Související příspěvky: