Kde můžete skrýt příběhy na Instagram Stories?

Obsah

Kde můžete skrýt příběhy na Instagram Stories?

Kde můžete skrýt příběhy na Instagram Stories?

Pokud na svém profilu kliknete na ikonku nastavení, dále na Nastavení příběhů, poté na Před kým chcete příběh skrýt, dostanete se na vyhledávací tlačítko, kam můžete vložit nick člověka, kterému chcete zamezit přístup k vašim Instagram Stories. Stačí ho pak jen vybrat a potvrdit, případně vybrat více lidí.

Jak stahovat Stories na Instagram?

Stahovat můžete jak jednotlivé příběhy, nebo kompletní Instagram Stories jako jedno video za posledních 24 hodin. Stačí když si zobrazíte svoje Stories, dát na obrazovce Swipe nahoru a zobrazí se vám statistiky.

Jak změnit přidávání starších fotek na Instagram?

To už nyní není potřeba, Instagram přidávání starších fotek oficiálně povolil. Stačí při prohlížení vaší galerie fotek a videí scrollovat níže. Text se změní ze ‚‚Za posledních 24 hodin‘‘ na ‚‚Galerie fotoaparátu‘‘ a vy můžete nahrát jakýkoliv obsah. Zobrazí se vám u něj i časová nálepka, kterou však můžete přesunutím na ikonku koše odstranit.

Můžete použít i barevné texty v Instagram Stories?

Nebojte se však využít i barevné texty a stíny, pokud to dobře nakombinujete, bude to vypadat dobře a text vynikne. Pokud chcete v Instagram Stories barevný text, můžete samozřejmě vytvářet slova postupně a pak je skládat do věty za sebe. Ale jde to i jednodušeji. Napište celou větu.

Související příspěvky: