Jaké jsou léky k odstranění bolesti svalů?

Obsah

Jaké jsou léky k odstranění bolesti svalů?

Jaké jsou léky k odstranění bolesti svalů?

Jako součást komplexní terapie k odstranění bolesti svalů za přítomnosti souběžných symptomů se používají antiseptické léky - resorpční tablety, spreje pro zavlažování sliznice hltanu, nosní spreje a masti. Protože zdrojem nachlazení jsou viry, je vhodné užívat antivirové léky (amyzon, anaferon, arbidol).

Co se týče bolesti šlach a svalů?

Bolesti šlach a svalů lze velmi zjednodušeně rozdělit do dvou skupin. Do první skupiny patří bolesti, které souvisejí s přetížením nebo jiným traumatem svalů a šlach. Do druhé skupiny odborníci řadí problémy, jejichž prvotní příčinou je jiné onemocnění organismu, například revmatické oneocnění, onemocnění Crohnovou chorobou, hormonální poruchy či ...

Jaké jsou příznaky svalové bolesti?

Příznaky svalové bolesti spojené s nachlazeními jsou nosní kongesce, runny nos, bolest v krku, horečka. Stupeň projevu těchto příznaků se může pohybovat od nevýznamných až do silných.

Jak se projevuje bolest stehenního svalu?

Bolest stehenního svalu se může objevovat u lidí z různých příčin a důvodů. Zaměříme se tedy na vyjmenování hlavních možných příčin bolesti stehen: bolesti od páteře – bolesti stehen mohou být souvislost s páteří. Většinou se jedná o dráždění nervů.

Související příspěvky: