Co jsou účinky růžové vody?

Obsah

Co jsou účinky růžové vody?

Co jsou účinky růžové vody?

TOP 12 účinků růžové vody 1 Pomáhá potlačit podráždění pokožky. Jedním z největších přínosů růžové vody jsou její silné protizánětlivé vlastnosti. 2 Zklidňuje bolest v krku. Lékaři často předepisují antibiotika na bolest v krku, ale možná můžete také vyzkoušet... 3 Snižuje zčervenání kůže. Růžová voda je používána jako kosmetický přípravek již tisíce let, takže není... More ...

Může vám růžová voda uklidnit podráždění kůže a zarudnutí?

Ať je vaše pokožka podrážděná v důsledku ekzému, dermatitidy nebo růžovky, růžová voda vám může poskytnout okamžitou úlevu. Růžová voda působí protizánětlivě a má zklidňující vlastnosti, díky čemuž dokáže uklidnit jakýkoliv druh podráždění kůže a zarudnutí.

Může růžová voda zlepšit náladu?

Uklidňující účinky růžové vody vám mohou dokonce zlepšit i náladu. Růžová voda má antidepresivní vlastnosti a dokáže potlačit úzkost. Studie z roku 2011, kterou zveřejnil íránský časopis Journal of Basic Medical Science uvedla, že extrakt z růžových lístků pomohl zrelaxovat centrální nervový systém u myší.

Co je růžová voda?

Růžová voda působí protizánětlivě a má zklidňující vlastnosti, díky čemuž dokáže uklidnit jakýkoliv druh podráždění kůže a zarudnutí. Funguje také jako skvělý čisticí prostředek, který odstraní nahromaděné mastnoty a nečistoty, které ucpávají póry.

Související příspěvky: