Jak se kolegové vyhýbali alkoholu?

Obsah

Jak se kolegové vyhýbali alkoholu?

Jak se kolegové vyhýbali alkoholu?

Alkoholu se kolegové vyhýbali po dobu pěti týdnů a na začátku i na konci pokusu jim byla v londýnské nemocnici vyšetřena játra, změřena hladina glukózy a cholesterolu v krvi. A výsledky překvapily i samotné lékaře. V průměru totiž znamenal měsíc abstinence pokles cholesterolu o 5 % a glukózy dokonce o 25 %.

Jak se počítá množství alkoholu v krvi?

Alkohol kalkulačka počítá množství alkoholu v krvi podle zadaných údajů, kterými jsou pohlaví (muž / žena), váha, čas konzumace, a množství a druh vypitého alkoholu. Tento test určí orientační množství alkoholu v krvi ( promile ) a na grafu zobrazí průběh odbourávání alkoholu .

Proč je Měsíc bez alkoholu příliš krátký?

I když se řada odborníků domnívala, že měsíc bez alkoholu je příliš krátká doba na to, aby se v těle něco mohlo změnit k lepšímu, pokus provedený před čtyřmi lety britským novinářem ukázal, že nemají tak úplně pravdu.

Co se pohybuje za hranicí rizika pití alkoholu?

Už jen proto, že podle výsledků exkluzivního sociologického šetření realizovaného agenturou Nielsen Admosphere se na hraně rizikového pití alkoholu pohybuje 51 % českých mužů a 44 % českých žen. Zcela za hranicí rizika se podle výzkumu pohybuje zhruba 20 % mužů a 5 % žen.

Související příspěvky: