Jaké jsou nejlepší bezdrátové sluchátka?

Obsah

Jaké jsou nejlepší bezdrátové sluchátka?

Jaké jsou nejlepší bezdrátové sluchátka?

Bluetooth je ve verzi 4.1 a propojení dobře drží i v zarušeném prostředí. Pokud hledáte první levná, ale velmi dobrá bezdrátová sluchátka, která vydrží, tady jste je našli. Sony WI-C310: lehká bezdrátová sluchátka s famózní výdrží. Cena: od 700 Kč.

Jaké jsou sluchátka k počítači?

Sluchátka k počítači. Sluchátka k PC se dají pořídit s mikrofonem i bez něj a podle účelu použití je dělíme do několika kategorií: Sluchátka k PC pro běžné činnosti a multimédia jsou vhodná pro práci i zábavu. Herní sluchátka lze použít k PC i herní konzoli. Typicky mají herní design, hlubší basy a kvalitní mikrofon.

Proč jsou levná sluchátka levná?

Levná sluchátka jsou osazena 10mm měničem z titanového kompozitu. Tělo je hliníkové a design působí dražším dojmem, než by odpovídalo ceně. Ergonomie je dobrá, usazení pohodlné a jisté, a to i při sportu. Pružný nákrčník je lehký, nechybí ovládací prvky ani mikrofon.

What je nejlepší zařízení pro připojení sluchátek?

Doporučujeme Typ připojení sluchátek Stolní počítač Chytrý telefon Tablet MP3 přehrávač 3,5mm Jack ✓ ✓ ✓ ✓ USB ✓ ✕ ✕ ✕ Bluetooth ✕ ✓ ✓ ✕ Radiofrekvenční (¹) ✓ ✓ ✓ ✓ 1 more rows ...

Související příspěvky: