Kdo nemá rád hranolky?

Obsah

Kdo nemá rád hranolky?

Kdo nemá rád hranolky?

Ukažte mi někoho, kdo nemá rád hranolky. Navzdory tomu, že mají mnoho kalorií, si je čas od času rád dopřeje každý. Ale vyčarovat doma ty opravdu křupavé z pravých brambor, není tak snadné, jak by se na první pohled zdálo.

Jak připravit hranolky?

Vyzkoušela jsem proto 5 různých způsobů přípravy hranolek, které jsem našla na internetu. Možná se budete divit, ale připravit krásně křupavé domácí hranolky není vůbec jednoduché. Rozhodně nestačí nakrájet brambory a hodit je do rozpáleného oleje.

Co jsou hranolky pečené v troubě?

Ty pečené v troubě zase chutnají spíš jako pečené brambory než hranolky. Navíc, jak se během našeho pokusu ukázalo, co člověk to jiná hranolka. Někdo nedá dopustit na ty uvnitř kašovité, jiný upřednostňuje ty trochu na zkus a já si oblíbila octovou marinádu.

Jak připravit křupavé domácí hranolky?

Ale vyčarovat doma ty opravdu křupavé z pravých brambor, není tak snadné, jak by se na první pohled zdálo. Vyzkoušela jsem proto 5 různých způsobů přípravy hranolek, které jsem našla na internetu. Možná se budete divit, ale připravit krásně křupavé domácí hranolky není vůbec jednoduché.

Související příspěvky: