Jak vytvořit obrázek PDF?

Obsah

Jak vytvořit obrázek PDF?

Jak vytvořit obrázek PDF?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat a pak zvolte možnost Nástroje > Upravit PDF > Přidat obrázek . V dialogovém okně Otevřít vyhledejte soubor, který chcete umístit. Vyberte soubor obrázku a klikněte na tlačítko Otevřít.

Jak uložit obrázek do PDF?

V aplikaci pro úpravy zvolte Soubor > Uložit. Objekt se automaticky aktualizuje a zobrazí v PDF, když vyvoláte Acrobat do popředí. Pokud je obrázek ve formátu, který podporuje Photoshop 6.0 nebo novější, upravený obrázek se uloží zpět do PDF.

Jak nastavit zobrazení obrázku nebo grafiky v PDF?

Při uložení takového obrázku nebo grafiky aplikace Acrobat automaticky aktualizuje provedené změny v dokumentu PDF. Aplikace, která se zobrazí v nabídce Upravit pomocí, záleží na tom, co máte nainstalováno a na typu vybraného obrázku či grafiky.

Jak extrahovat Obrázky z PDF souborů?

Jak mohu extrahovat vložené obrázky z PDF souborů? Použijte okénko výběru souborů ve vrchní části stránky a vyberte PDF soubory, z nichž chcete extrahovat vložené obrázky. Začněte extrakci kliknutím na odpovídající tlačítko. Nakonec klikněte na tlačítko "Stáhnout" pro uložení extrahovaných snímků do počítače.

Související příspěvky: