Co je iPhonu X stříbrná?

Obsah

Co je iPhonu X stříbrná?

Co je iPhonu X stříbrná?

Barvy: stříbrná, vesmírně šedá Číslo modelu: A1865, A1901, A1902 (Japonsko 2) Detaily: Celá přední strana iPhonu X je 5,8palcový 1 Super Retina displej. Zadní strana je skleněná a okolo hran je proužek z nerezové oceli. Boční tlačítko je na pravé straně zařízení.

Kdy byl představen iPhone SE?

iPhone SE. iPhone SE, označovaný také „Special Edition“, byl představen 21. března 2016 jako nástupce modelů s úhlopříčkou displeje o velikosti 4 palců. Vzhledem, rozměry a váhou je podobný iPhone 5S, obsahuje ale procesor A9 používaný v modelech iPhone 6S.

Kdo byl první mobilní telefon společnosti Apple?

iPhone (výslovnost [ˈaifəun]) je smartphone společnosti Apple, který svou popularitou definoval celou kategorii chytrých mobilních telefonů. První model byl představený v roce 2007 jako revoluční zařízení ovládané jen za pomocí prstů, které kombinovalo funkce telefonu, přehrávače hudby a internetového prohlížeče.

Jaká je úhlopříčka obrazovky iPhone XS?

Když se obrazovka změří jako standardní obdélník, má úhlopříčku 5,85 palců (iPhone X a iPhone XS) a 6,46 palců (iPhone XS Max) a 6,06 palců (iPhone XR). Skutečná viditelná plocha je menší. Modely A1902, A1906 a A1898 podporují japonská LTE pásma.

Související příspěvky: